Eladó-kiadó ingatlan: családi ház, lakás, telek Székesfehérváron és Székesfehérvár környékén

8000 Székesfehérvár, Budai út 49-51.
Tel. 06 (20) 558-8805

Eladó-kiadó ingatlan: családi ház, lakás, telek Székesfehérváron és Székesfehérvár környékén

Kiemelt ingatlanajánlat

üzleti, ipari ingatlan fotó

eladó üzleti, ipari ingatlan - Ikrény

méret: 160007 nm

1.440.700.000 Ft

kizárólag irodánkban
lakás fotó

eladó lakás - Székesfehérvár

méret: 54 nm

27.700.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Székesfehérvár

méret: 74 nm

49.500.000 Ft

kertkapcsolatos
lakás fotó

eladó lakás - Székesfehérvár

méret: 60 nm

41.000.000 Ft

telek fotó

eladó telek - Székesfehérvár

méret: 345 nm

17.800.000 Ft

lakás fotó

eladó lakás - Székesfehérvár

méret: 69 nm

45.000.000 Ft

családi ház fotó

eladó ház - Székesfehérvár

méret: 124 nm

62.000.000 Ft

kizárólag irodánkban
üzleti, ipari ingatlan fotó

eladó üzleti, ipari ingatlan - Székesfehérvár

méret: 118 nm

77.000.000 Ft

„Tekerjen át ÚJ INGATLANÁBA!” nyereményjáték

Bízzon meg minket ingatlana eladásával kiemelt vagy exkluzív szerződéssel 2018.01.20. és 2018.10.31.-e között, és egy 150.000,- Ft értékű kerékpár BOLDOG tulajdonosa lehet.

vagy

Vásároljon kínálatunkból 2018.01.20. és 2018.10.31.-e között és egy 150.000,- Ft értékű kerékpár BOLDOG tulajdonosa lehet.

NYERJEN egy ÉRTÉKES KERÉKPÁRT
az INGATLAN eladással vagy vásárlással!

Tekerjen át az új ingatlanába!

 

„Tekerjen át új ingatlanába” nyereményjáték hivatalos játékszabálya

1. A játék szervezője
A „Tekerjen át új ingatlanába!” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban „Játék”) szervezője a LAKÁCSKULCS-direct Székesfehérvár Ingatlan és Hitel iroda, mint BringaPláza KFt (Telephely: 8000 Székesfehérvár, Budai út 49-51, a továbbiakban: „Szervező”).

2. A Játékban részt vevő személyek
A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező alkalmazottai és azok (Ptk. 685. § (b) bekezdése szerinti) közeli hozzátartozói (továbbiakban: Játékos). Korlátozottan cselekvőképes nyertes Játékos esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek.

3. A Játék időtartama
A Játék 2018.01.20. napján kezdődik és 2018.10.31. éjfélig tart.

4. A Játék definíciója és menete
A Játékban résztvevők azok a természetes személyek vagy jogi személyek akik a LAKÁSKULCS-direct Fehérvár ingatlan iroda számára kiemelt vagy exkluzív ingatlan értékesítési megbízást adnak a játék időtartama alatt vagy a ingatlan iroda kínálatából a játék időtartama alatt ingatlant vásárolnak.
A játékra jelentkezés az ingatlan megbízási szerződés megkötésével illetve a vásárlással automatikusan megtörténik és a Játékosok közül a Szervező kihirdet 1 db nyertest.
A Játékosok a regisztrációval egyben hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a nevük rövidítését (vezetéknév kezdő betű és a teljes keresztnév) a Játék keretében a LAKÁSKULCS-direct Fehérvár (Bringapláza Kft.) közzétegye a Facebook oldalán.

5. A nyeremények meghatározása és felosztása
„Tekerjen át új ingatlanába” nyereményjáték 1 db 150.000,- Ft értékű AUTHOR kerékpár. Mely választható típus, vázméret, és váz típus.

Kiértesítés
A nyertesek nevét a Szervező a sorsolást követően LAKÁSKULCS-direct Fehérvár facebook oldalán közzéteszi, illetve a nyertest e-mailben kiértékesíti legkésőbb 2018.11.09.-ig. A nyertest az általuk regisztráláskor megadott e-mail címen értesíti a Szervező. A nyeremény átvételéről a Szervező az értesítő e-mailben tájékoztatja részletesen a nyertest. Ha a nyertes az e-mailben történt kiértesítést követő 15 naptári napon belül nem jelentkezik a nyereményéért, a Szervező jogosult pótnyertest kihirdetni, így a nyeremény a pótnyertest illeti. A pótnyertesnek mindig a sorrendben következő eladó vagy vevő személye minősül. Ez mindaddig folytatódik, míg a nyertes nem jelentkezik 15 naptári napon belül nyereményéért.

6. Vegyes rendelkezések

6.1. A Szervező, az LAKÁSKULCS-direct Fehérvár Ingatlan iroda és a Bringapláza Kft. tulajdonosai és alkalmazottai nyereménytárgyak hibáiért kizárják felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

6.2. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt.

6.3. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át.

6.4. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

6.5. A nyeremények készpénzre nem válthatók.

6.6. Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok

A beérkezett adatok, információk feldolgozásához a Szervező a Minicrm Zrt adatfeldolgozó rendszerét használja (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.), és veszi igénybe adatfeldolgozóként (továbbiakban: Adatfeldolgozó). Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő, vagyis a Szervező, illetve Adatfeldolgozó férnek hozzá.

A Szervező, valamint az Adatfeldolgozó a Játékhoz kapcsolódóan a Játék lebonyolítása és a kapcsolódó törvényi kötelezettségek teljesítése érdekében, továbbá kapcsolat-felvételi-, üzletszerzési, illetve hírlevél küldési célból az alábbiakban meghatározott adatokat kezeli.

A regisztráció során rögzítésre kerül a Játékos neve, e-mail címe.

Amennyiben a nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek bevallása válik szükségessé, úgy Szervező a rá háruló kötelezettségek teljesítéséhez szükséges további adatokat is kezeli. Ezek az adatok a nyertesek, pótnyertesek értesítését követően az általuk beküldött, illetve bemutatott dokumentumok alapján kerülnek rögzítésre.

A Játékban részt vevő Játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a Játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi szabályzatát, valamint tudomásul veszik, hogy:
a) az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a Játékos a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében a Játékban való részvétellel, a szavazat beküldésével, illetve a személyes adatok önkéntes megadásával adja meg;
b) a nyertes Játékosok adatait, a nevüket a Szervező nyilvánosságra hozhatja a facebook oldalán;
c) a Játék során megszerzett személyes adatot a Szervező kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célra gyűjtse, és díjmentesen felhasználja, illetve a kapcsolatfelvétel és üzletszerzés céljából az Adatfeldolgozót mint adatfeldolgozót igénybe vegye;
d) amennyiben a nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek megfizetése válik szükségessé, úgy Szervező az e kötelezettség teljesítéséhez szükséges további adatokat is kezeli, melynek megadása a Játékos általi önkéntes hozzájárulásnak tekintendő, valamint
e) Szervező a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá a személyes átadás esetén a nyeremény átadásáról a Szervező kép-, hang-, illetve filmfelvételt készítsen, a készült kép-, hang- és filmfelvétel akár teljes egészét, akár részleteit reklám céljából felhasználhassa, idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

A nyertesség esetén megadott személyes adatok kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célból történő kezelése a szerződés kötéssel kezdődik és addig tart, amíg az adatkezeléssel érintett az adatok törlését az adatkezelőtől nem kéri, de legfeljebb 5 évig.

A hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés a hírlevélről történő leiratkozásig tart. A hírlevélről leiratkozni a hírlevél alján megtalálható linken lehet.

A nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek megfizetéséhez szükséges adatok kezelésének ideje a jogszabályok szerinti kötelező adatkezelési időtartam, melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatok az adattulajdonos (Játékos) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

LAKÁSKULCS-direct FEHÉRVÁR –Bringapláza Kft

Ingatlan kereső

eladó kiadó

Ingatlan típusa:

csak új építésűek

Hely:

Szobák:

Fűtés:

Méret: (nm)

-tól -ig

Ár: (MFt)

-tól -ig

Keresés kód alapján

Szabadszavas kereső

Lakáskulcs - direct
Ingatlan és Hiteliroda

- SZÉKESFEHÉRVÁR -

Adatvédelmi tájékoztató
Lakaskulcs.EU partner
Hun-Web
Ingatlan.wyw.hu Magyar Honlap Linkek
balatonfüredi ingatlanok Budapest IX. kerületi ingatlanok keszthelyi ingatlanok siófoki ingatlanok soproni ingatlanok velencei ingatlanok