kód: 178490
eladó családi ház - Székesfehérvár

méret: 124 nm (br. 160 nm)
telek mérete: 564 nm
állapot: felújított
építés anyaga: tégla
fűtés: gáz-cirkó

ár: 62.000.000 Ft

SZÉKESFEHÉRVÁRON, Szent Gellért utcában 2 szintes, felújított családi ház garázzsal, 564 m2-es rendezett telken eladó. I.á.: 62 M Ft Tel.: 06(20)3370424

A HÁZ nagyméretű téglából épült, stabil 2 szintes, cseréptetős épület.
Teljeskörű műszaki és esztétikai felújítása megtörtént, melynek során:

A munkálatoknak köszönhetően egy nagyon hangulatos és modern ház lett az eredmény. Jelenlegi elrendezésében a két szintet, két külön lakrészként használják a tulajdonosai.
Földszinten található: egy kb. 50 m2-es lakás, mellette a nyárikonyha és a kazán.
Felső szinten a tetőtér beépítésével egy 78 m2-es önálló lakást alakítottak ki.
A két szint jelenleg teljesen külön bejáratú, de igény esetén EGYBENYITHATÓ. Erről a lehetőségről mellékeltem egy rajzot, melyet az ingatlan fotói között megtalál! 

A földszint jelenlegi elrendezése: 2 szoba (nappali és háló) egy tágas konyha-étkező, egy fürdőszoba káddal, épített zuhannyal, előtér. 

Az emelet elrendezése: amerikai konyhás nappali, 3 külön nyíló hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, és előtér. Kisgyermekes család számára kényelmes, tágas élettér, a három háló elegendő privát szférát biztosít a családtagoknak. A két egyforma méretű gyerekszoba egymás mellett nyílik a nappaliból. A szülői háló a gyerekszobáktól távolabb, a közlekedőről nyílik, és ez a szoba erkélyes. 

Fűtésrendszer: Az épületben egy vegyes tüzelésű kazán és egy gázkazán van.
A fűtést az alsó lakásban radiátorok, illetve a padló alatti infra rendszer adja. A háztetőre telepített napelemek gazdaságossá teszik az épület fűtését.
Felső szinten a fűtés radiátorokkal megoldott, illetve itt van egy inverteres klíma is, mely szintén alkalmas fűtésre.

A ház oldalában szélvédett terasz található, mely tavasztól őszig teret ad a kinti étkezéseknek, együttléteknek.

Az épület mögött fekszik a garázs és a fatároló, külön épületben. Ezen épület mögött gondozott füvesített kert húzódik gyümölcsfákkal. Itt van elég hely gyermekek számára játszó helyet kialakítani. A kert végében még egy kis konyhakert számára is marad hely, ha erre van igény.  

KIKNEK AJÁNLOM EZT AZ INGATLANT? Elsősorban olyan érdeklődők számára ajánlom, akik műszakilag és esztétikailag felújított, jó állapotú, energiatakarékos otthont keresnek a belváros közelében.
Jelenlegi elrendezésével a ház alkalmas két generációs lakhatásra, VAGY: olyan vevő számára, aki az otthona közvetlen közelében alakítaná ki irodáját, rendelőjét, vagy üzletét.
A két szint egybenyitásával
az ingatlan egy nagyobb család otthona lehet
Ajánlom továbbá azoknak az érdeklődőknek, akiknek fontos a csendes, nyugodt családi házas övezet, de szívesen maradnának a belvároshoz közel, sétatávolságon belül.

 I.á.: 62 M Ft

Tel.: 06(20)3370424

Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes.

 Vásárláshoz, vagy eladáshoz a legmegfelelőbb ingatlanost keresi, vagy segítségre van szüksége? Tájékozódjon, keressen bizalommal és nézze meg szakmai facebook oldalam: https://www.facebook.com/horvatherikaingatlan