kód: 180190
eladó üzleti, ipari ingatlan - Székesfehérvár

méret: 118 nm
állapot: jó
építés anyaga:

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: YT

Filename: lk_sites/printer_view.php

Line Number: 55


fűtés: mért távhő
emelet: földszint

ár: 77.000.000 Ft

SZÉKESFEHÉRVÁRON, Budai Kapu társasház üzletsorán 118 m2-es üzlethelyiség (volt Hilti üzlet) ELADÓ.
I.á.: 77 M Ft + Áfa, Tel.: 06(20)3370 424

AZ ÜZLETHELYISÉG a Budai Kapu társasház földszintjén, az üzletsoron található, közvetlenül a társasház portája, illetve főbejárata mellett. Mérete: 118 m2. Az utca felé hosszú egyenes, majd félkörívű üvegportállal kapcsolódik. Az üzlet egy főbejárattal és egy oldalsó mellékbejárattal rendelkezik. Az belső rendkívül tágas, egylégterű, melyből egyedül a hátsó traktusban lévő mosdó került lefalazásra. A burkolat járólap. A belső elrendezésről alaprajzot az ingatlan fotói között talál.

ELHELYEZKEDÉS szempontjából ez az üzlet kiváló, mivel frekventált helyen található maga az épület, a Budai- és Seregélyesi út kereszteződésében. Az épület előtt elhaladó jelentős forgalom, a könnyű megtalálhatóság, az ingyenes parkolási lehetőség egyaránt vonzó befektetési / üzletnyitási szempontból. 

MIRE ALKALMAS? KIKNEK AJÁNLOM? Mivel 14 éven át egy igen nagy forgalmú és jól bevezetett szerszámüzlet működött itt mostanáig, így hasonló szegmensben tevékenykedő üzlet nyitása itt, biztos siker!
Másrészt, mivel a Budai Kapu társasház üzletsorán több egészségügyi szolgáltató és szépészeti szolgáltatás megtalálható, valamint a Szent György kórház 2 percre van a épülettől, így magánrendelő nyitása szempontjából is pompás választás!

I.á.: 77 M Ft + Áfa,

Bővebb felvilágosításért, illetve megtekintési igényével kérem keressen az alábbi telefonszámon:

Tel.: 06(20)3370 424

Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes.

 Vásárláshoz, vagy eladáshoz a legmegfelelőbb ingatlanost keresi, vagy segítségre van szüksége? Tájékozódjon, keressen bizalommal és nézze meg szakmai facebook oldalam: https://www.facebook.com/horvatherikaingatlan