kód: 177750
eladó lakás - Székesfehérvár
méret: 60 nm
állapot: felújított
építés anyaga: tégla
emelet: földszint
ár: 41.000.000 Ft

SZÉKESFEHÉRVÁRON, Vezér utcákban, földszinti, teraszos, kertkapcsolatos 60 m2-es tégla lakás, garázzsal ELADÓ. I.á.: 41 M Ft Tel.: 06(20)3370 424

A LAKÁS egy 4 lakásos társasház földszintjén található. Elrendezése: előtér, 2 szoba, fürdőszoba, konyha, spájz, gardrób. Frissen festett, szép állapotú, tágas otthon. Napfényes szobái hibátlan fa parkettával, többi helyisége járólappal burkolt. Az ablakok műanyag ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval.
A nappali és a hálószoba tágas. A jelenleg gardróbként használt ablakos helyiség kb. 4 m2 nagyságú, korábban dolgozószobaként funkcionált. 
A konyha beépített Bosch villanysütővel és gáz főzőlappal, valamit mosogatógéppel felszerelt. A konyhából közvetlen kiléphetünk a teraszra, ami kellemes hangulatú kinti étkezések helyszíne lehet.
A teraszról tudunk lesétálni a kertbe, ami kb. 70 m2-es füvesített, rajta egy nagy diófával. A kertet  élő sövény választja el a szomszédtól. Ezen a földterületen kívül van még egy külön kis konyhakert is, mely szintén a lakáshoz tartozik.

Az ingatlanhoz saját tulajdonú garázs is tartozik, mely benne van a vételárban.     

A HÁZ csendes, csekély forgalmú utcában fekszik. Két földszinti és két emeleti lakás van az épületben. Elektromos kapun keresztül jutunk be a telekre, jobbról maga a lakóház, annak folytatásában, a telek végénél pedig a 4 garázs található. A garázsok melletti szabad telekterületen húzódnak a konyhakertek, minden lakáshoz egy-egy kb. 30 m2-es terület. 

A KÖRNYÉK nagyon barátságos, családi házas övezet. A lakás a Vezér utcák és a Felsőváros nevű városrészek határán van. Közlekedési szempontból a belváros autóval pár perc alatt elérhető. Tömegközlekedés ezen a részen – a Berényi út közelsége miatt – jól megoldott, hiszen több buszjárattal is utazhatunk, de mégis megfelelő távolságban van ahhoz, hogy a forgalom zaja már ne hallatszódjon be.

KIKNEK VALÓ IGAZÁN EZ AZ INGATLAN? Kertkapcsolatot szerető, teraszos lakást kereső érdeklődőknek ajánlom a lakást. Méretéből adódóan 1-2 fő részére lehet kényelmes az élettér. 

I.á.: 41 M Ft

Tel.: 06(20)3370 424

Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!

Vásárláshoz, vagy eladáshoz a legmegfelelőbb ingatlanost keresi, vagy segítségre van szüksége? Tájékozódjon, keressen bizalommal és nézze meg szakmai facebook oldalam: https://www.facebook.com/horvatherikaingatlan

 


 

címzett e-mail címe:
az Ön neve:
az Ön e-mail címe:
üzenet:
ellenőrző kód: